U heeft een vette huid?


Dit huidtype heeft gewoonlijk een olieachtige aanblik, glimt en heeft grove poriën, vol met talg vooral rond de neus en op de kin en het voorhoofd. Geneigd tot roodheid en acné. Dit zijn enkele van de belangrijkste karakteristieken van de vette huid. Na het reinigen van de huid kan deze gaan schilferen en krijgt een ruwe aanblik. De huid bruint snel. Rimpels komen pas laat, maar zijn wel diep als ze eenmaal zichtbaar zijn. Heeft speciale zorg nodig en grondige reiniging. Face to Feetcare heeft hiervoor alle beschikbare producten in huis. Zie voor de prijzen van de behandelingen de prijslijst.


Behandelingen Vette huid
Bio-Peeling behandeling
Na jaren van wetenschappelijk onderzoek heeft Neoderma een revolutie ontketend in de dermatologie door de ontwikkeling van Neoderma Bio-Peeling. Een professionele behandeling gebaseerd op louter en alleen op Algen, Planten en Kruidenextracten. Algen, muntolie, Melisse en Calendula extracten werken samen om de bloedcirculatie te verbeteren, de celvernieuwing te stimuleren en de huid te verjongen. De behandeling wordt toegepast bij een vette huid, acné, littekens, rocasea, grove poriën, pigmentvlekken en levervlekken. Voor verwijdering van dode huidcellen en verminderen van lijntjes en rimpels. Neoderma Chinese Kruidenpeeling is geschikt voor het behandelen van alle huidtypen ook preventief. Zowel voor mannen als vrouwen, ook voor de donkere, gevoelige, allergische, dunne of couperose huid. Ook geschikt voor lichaamsbehandelingen. Deze peeling werkt met tweevoudige werking helpt mechanisch, maar vooral biologisch met direct zichtbare resultaten.

Rebalancing Behandeling
Dit is een professionele schoonheidsbehandeling gebaseerd op marine en planten extracten. Het bevat algen en spirulina, actieve ingrediënten met een hoge concentratie van mineralen, vitaminen en sporenelementen. Deze ingrediënten werken nauw samen met Neoderma’s Rebalancing Kruiden Cocktail, met als doel de talgklieren in evenwicht te brengen, vettigheid te verminderen, bacterievorming te bestrijden en ontstekingen tegen te gaan. De huid wordt frisser en meer gematteerd.
Een professionele behandeling, gebaseerd op louter algen, planten en kruiden extracten. Algen Koaline, Korenbloem, Melisse en Echinacea, Waterkers en Duizendblad verbeteren tezamen de bloedcirculatie, stimuleren celvernieuwing en verjongen de huid. Deze intensieve behandeling helpt om de vetbalans van de huid te herstellen en acné, littekens, rosacea, grove poriën, pigmentvlekken en levervlekken te verminderen. Voor verwijdering van dode huidcellen en verminderen van lijntjes en rimpels.

Quick Treatment
Dieptereiniging + epileren + masker + scrub

Ultra Relax Treatment
Een quick treatment + een enzymatische peeling + een heerlijke ontspannende gelaatsmassage van 10 minuten

Super Relax Treatment
Een quick treatment + een enzymatische peeling + serum, aangepast aan uw huidtype + super relaxende gelaatsmassage van 20 minuten

Jeugd Acne Treatment
Dieptereiniging + scrub + masker

(Bij enstige acne kunt u in veel gevallen in aanmerking komen voor een (tegemoetkoming) vergoeding van de behandelingskosten. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar.)