U heeft een normale huid?


Een normale huid komt gewoonlijk voor bij jongere mensen. De huid ziet er fris uit en bevat altijd de lipiden die nodig zijn voor elasticiteit. Altijd met een gezonde en levenslustige uitstraling. De poriën zijn bijna niet te zien behalve in de T-zone, waar de huid een klein beetje kan glimmen. Regelmatige verzorging met kwaliteitsproducten laat de normale huid zijn gewone werk doen. Face to Feetcare heeft hiervoor alle producten in huis. Zie voor de prijzen van de behandelingen de prijslijst.

Behandelingen Normale Huid
Bio-Peeling Light Behandeling
Een professionele behandeling, gebaseerd op louter algen, planten en kruiden extracten. Algen Koaline, Korenbloem, Melisse en Echinacea, Waterkers en Duizendblad verbeteren tezamen de bloedcirculatie, stimuleren celvernieuwing en verjongen de huid. Deze intensieve behandeling helpt om de vetbalans van de huid te herstellen en acné, littekens, rosacea, grove poriën, pigmentvlekken en levervlekken te verminderen. Voor verwijdering van dode huidcellen en verminderen van lijntjes en rimpels.

Bio-Lifting behandeling
Een unieke behandeling, gebaseerd op het revolutionaire perfluorcarbon (zuurstof) en de natuurlijke eigenschappen die in de Aloë Vera plant worden aangetroffen. Deze worden gebruikt in combinatie met callogeen, elastine en Vitamine A, C en E. Toepasbaar voor lifting van het ooglid of bovenlip in combinatie met een gewone behandeling. Ook maakt de behandeling de huid strakker op de oogbol en maakt zij kraaienpootjes minder zichtbaar.

Neo White Behandeling
Neoderma heeft een speciale behandeling geschapen om de huid lichter te maken en voor het behandelen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. De natuurlijke ingrediënten in deze behandeling stimuleren de celvernieuwing , belemmeren tyrosinase enzymatische activiteit waardoor hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken worden verminderd. De huid wordt blanker en frisser.

Quick Treatment
Dieptereiniging + epileren + masker + scrub

Ultra Relax Treatment
Een quick treatment + een enzymatische peeling +
een heerlijke ontspannende gelaatsmassage van 10 minuten

Super Relax Treatment
Een quick treatment + een enzymatische peeling + serum, aangepast
aan uw huidtype + super relaxende gelaatsmassage van 20 minuten