U heeft een gerimpelde huid?


Een van de grootste problemen voor vrouwen zijn rimpels. Ze zijn fataal voor de frisse aanblik van de huid en doen iemand er vermoeid en oud uitzien. Rimpels beginnen vaak bij het oogcontour, gevolgd door gezicht en hals. Naarmate iemand ouder wordt, worden de rimpels zichtbaarder en verliest de huid zijn elasticiteit. Voor een effectieve behandeling en het voorkomen van dit probleem moet er een juiste huidanalyse worden gemaakt. Rimpels worden in drie groepen verdeeld:
1. Mimische rimpels
2. Rimpels wegens afslanken
3. Leeftijdsrimpels
Voorkomen en behandelen van rimpels: Door ongezonde voeding, roken en alcohol te vermijden en een gezond leven te lijden met voldoende slaap en een perfecte huidverzorging, kunnen we het ontstaan van rimpels voorkomen of vertragen. Daarom is het nodig vanaf de puberteit goed voor de huid te zorgen. Twee maal per dag de huid reinigen, beschermende en voedende crèmes voor hals en gezicht gebruiken en speciale producten voor de oogcontour. Scrubproducten en maskers zorgen voor een glanzend, fris en jeugdig uiterlijk. Zie voor de prijzen van de behandelingen de
prijslijst.

Behandelingen Gerimpelde Huid
Bio-Peeling behandeling
Na jaren van wetenschappelijk onderzoek heeft Neoderma een revolutie ontketend in de dermatologie door de ontwikkeling van Neoderma Bio-Peeling. Een professionele behandeling gebaseerd op louter en alleen op Algen, Planten en Kruidenextracten. Algen, muntolie, Melisse en Calendula extracten werken samen om de bloedcirculatie te verbeteren, de celvernieuwing te stimuleren en de huid te verjongen. De behandeling wordt toegepast bij een vette huid, acne, littekens, rocasea, grove poriën, pigmentvlekken en levervlekken. Voor verwijdering van dode huidcellen en verminderen van lijntjes en rimpels. Neoderma Chinese Kruidenpeeling is geschikt voor het behandelen van alle huidtypen ook preventief. Zowel voor mannen als vrouwen, ook voor de donkere, gevoelige, allergische, dunne of couperose huid. Ook geschikt voor lichaamsbehandelingen. Deze peeling werkt met tweevoudige werking helpt mechanisch, maar vooral biologisch met direct zichtbare resultaten.

Bio-Lifting behandeling
Een unieke behandeling, gebaseerd op het revolutionaire perfluorcarbon (zuurstof) en de natuurlijke eigenschappen die in de Aloë Vera plant worden aangetroffen. Deze worden gebruikt in combinatie met callogeen, elastine en Vitamine A, C en E. Toepasbaar voor lifting van het ooglid of bovenlip in combinatie met een gewone behandeling. Ook maakt de behandeling de huid strakker op de oogbol en maakt zij kraaienpootjes minder zichtbaar.

Neo White Behandeling
Neoderma heeft een speciale behandeling geschapen om de huid lichter te maken en voor het behandelen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. De natuurlijke ingrediënten in deze behandeling stimuleren de celvernieuwing , belemmeren tyrosinase enzymatische activiteit waardoor hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken worden verminderd. De huid wordt blanker en frisser.

Quick Treatment
Dieptereiniging + epileren + masker + scrub

Ultra Relax Treatment
Een quick treatment + een enzymatische peeling + een heerlijke ontspannende gelaatsmassage van 10 minuten

Super Relax Treatment
Een quick treatment + een enzymatische peeling + serum, aangepast aan uw huidtype + super relaxende gelaatsmassage van 20 minuten