U heeft een gecombineerde huid?


Sommige mensen hebben een gecombineerde huid, vettig op het voorhoofd, neus en kin terwijl de rest van de huid, vooral op wangen, hals en rond de ogen,normaal of droog is. Bij de verzorging van dit huidtype gebruiken we producten alsof we twee verschillende huidtypen behandelen. Er zijn speciale producten voor de gecombineerde huid beschikbaar. Zie voor de prijzen van de behandelingen de prijslijst.


Bio-Peeling behandeling
Na jaren van wetenschappelijk onderzoek heeft Neoderma een revolutie ontketend in de dermatologie door de ontwikkeling van Neoderma Bio-Peeling. Een professionele behandeling gebaseerd op louter en alleen op Algen, Planten en Kruidenextracten. Algen, muntolie, Melisse en Calendula extracten werken samen om de bloedcirculatie te verbeteren, de celvernieuwing te stimuleren en de huid te verjongen. De behandeling wordt toegepast bij een vette huid, acne, littekens, rocasea, grove poriën, pigmentvlekken en levervlekken. Voor verwijdering van dode huidcellen en verminderen van lijntjes en rimpels. Neoderma Chinese Kruidenpeeling is geschikt voor het behandelen van alle huidtypen ook preventief. Zowel voor mannen als vrouwen, ook voor de donkere, gevoelige, allergische, dunne of couperose huid. Ook geschikt voor lichaamsbehandelingen. Deze peeling werkt met tweevoudige werking helpt mechanisch, maar vooral biologisch met direct zichtbare resultaten.

Quick Treatment
Dieptereiniging + epileren + masker + scrub

Ultra Relax Treatment
Een quick treatment + een enzymatische peeling + een heerlijke ontspannende gelaatsmassage van 10 minuten

Super Relax Treatment
Een quick treatment + een enzymatische peeling + serum, aangepast aan uw huidtype + super relaxende gelaatsmassage van 20 minuten

Jeugd Acne Treatment
Dieptereiniging + scrub + masker