U heeft een droge huid?


Er zijn twee soorten te onderscheiden: de droge vochtarme huid (gebrek aan vocht) en de huid die te weinig talg produceert (vaak schraal). De droge huid ziet er mat en vochtarm uit. Er zijn geen mee-eters en geen open poriën zichtbaar. Is geneigd tot rimpelvorming en verwijding van adertjes (couperose). Een droge huid wordt vaak verergerd door droge lucht (airco), felle zon, hoge temperaturen en verblijf op grote hoogte. Slechte voeding, inefficiënte luchtbevochtiging, diëten, en een slecht gebruik van reinigingsproducten kunnen ook een van voornoemde soorten droge huid veroorzaken. Zie voor de prijzen van de behandelingen de prijslijst.

Behandelingen Droge Huid
Neo-Marine Spa Behandeling
Neoderma Marine Spa is een behandeling voor gezicht en hals, gebaseerd op actieve ingrediënten uit zeewier, Marine Polysacchariden en Marine Phyto Squalane. Deze ingrediënten uit de zee worden gecombineerd met kruidenextracten en vitamines. De opperhuid wordt daardoor zachter en ziet er jeugdiger uit. Het verbeterd de bloedcirculatie in de huid, vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes, verstevigt en beschermt de huid.

Bio-Peeling Light Behandeling
Een professionele behandeling, gebaseerd op louter algen, planten en kruiden extracten. Algen Koaline, Korenbloem, Melisse en Echinacea, Waterkers en Duizendblad verbeteren tezamen de bloedcirculatie, stimuleren celvernieuwing en verjongen de huid. Deze intensieve behandeling helpt om de vetbalans van de huid te herstellen en acné, littekens, rosacea, grove poriën, pigmentvlekken en levervlekken te verminderen. Voor verwijdering van dode huidcellen en verminderen van lijntjes en rimpels.

Bio-Lifting behandeling
Een unieke behandeling, gebaseerd op het revolutionaire perfluorcarbon (zuurstof) en de natuurlijke eigenschappen die in de Aloë Vera plant worden aangetroffen. Deze worden gebruikt in combinatie met callogeen, elastine en Vitamine A, C en E. Toepasbaar voor lifting van het ooglid of bovenlip in combinatie met een gewone behandeling. Ook maakt de behandeling de huid strakker op de oogbol en maakt zij kraaienpootjes minder zichtbaar.

Neo White Behandeling
Neoderma heeft een speciale behandeling geschapen om de huid lichter te maken en voor het behandelen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. De natuurlijke ingrediënten in deze behandeling stimuleren de celvernieuwing , belemmeren tyrosinase enzymatische activiteit waardoor hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken worden verminderd. De huid wordt blanker en frisser.

Quick Treatment
Dieptereiniging + epileren + masker + scrub

Ultra Relax Treatment
Een quick treatment + een enzymatische peeling +
een heerlijke ontspannende gelaatsmassage van 10 minuten

Super Relax Treatment
Een quick treatment + een enzymatische peeling + serum, aangepast
aan uw huidtype + super relaxende gelaatsmassage van 20 minuten