Neoderma Anagennesis

neo lifting

Anagennesis Anti Wrinkle lifting machine

De Anagenesis lifting behandeling is een unieke behandeling op basis van microgalvanische stroom. Een perfect samenspel tussen goede huidverzorgingsproducten en eerste klas electro stimulatie.

De behandeling
* verstevigt de huid;
* verbetert de structuur van de huid;
* hydrateert;
* vermindert de diepte van de rimpels;
* vermindert wallen en donkere kringen onder de ogen;
* stimuleert de celdeling en de productie van collageen en elastine.

Het apparaat bevat 5 programma’s die ook ieder afzonderlijk kunnen worden toegepast.

Programma 1: electrische desincrustatie
Een programma op basis van gelijkstroom. Het reinigt het gelaat en verzeept het talg, dit is een uitstekende voorbehandeling voor de dieptereiniging. Dit programma wordt toegepast in combinatie met 10 ml Neoderma Ionisation Lotion. Een product op basis van glycoproteine, bio-hyaluronzuur, salicylzuur en de anti-aging cocktail ginkgo biloba, heemst en melisse. Dit product verbetert de celdeling en de afweer. Het verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar het hydrateert en verzacht ook.

Programma 2: Lymfe drainage van de ogen
Dit programma is net als de programma’s 3,4 en 5 op basis van microgalvanische stroom, dit houdt in dat de plus- en minpolen om de 2 seconden wisselen van electrode. Vocht- en bloedophopingen onder de ogen worden direct afgevoerd en verminderen hierdoor wallen en donkere kringen. Dit programma mag 2 keer herhaald worden bij ernstige vochtophopingen.

Programma 3: Iontoforese
Dit programma word gebruikt om werkstoffen in te sluizen. We gebruiken hiervoor de Neoderma Ionisation Gel, deze bevat onder andere hyaluronzuur, zijdeproteine en de anti-aging cocktail ginko biloba, heemst en melisse. De ionisation gel vermindert fijne lijntjes, hydrateert, verzacht en zorgt voor een soepele, elastische huid. U ziet de structuur direct fijner worden.

Programma 4: Versteviging en het geven van zuurstof
Eerst geven we de huid meer zuurstof door een aantal druppels Oxygen Active Serum aan te brengen. Dit product bestaat uit 100% verzadigd perfluor carbon. Het trekt als een magneet alle zuurstofmoleculen aan in de huid. Hierdoor verbetert het algehele metabolisme van de huid, verbeteren we het genezingsproces en zuigen we als een spons alle andere werkstoffen, die nadien worden aangebracht dieper de huid in. Hierna vervolgen we de behandeling door het aanbrengen van een anti-aging ampul van Neoderma welke de zijdeproteine, pentacare en de anti-aging cocktail van Neoderma bevat. Deze hydrateert en vermindert fijne lijntjes. In dit programma werken we op de aanhechting van de huid naar de spier en verstevigen we de huid.

Programma 5: Elektrokinesie en spierversteviging
Door kleine spiercontracties te veroorzaken in de huid verstevigen we de spieren van het gelaat. Dit programma gaat dieper dan programma 4 en is echt voor het vormen van de spieren. In tegenstelling tot de andere programma’s verandert de frequentie om de 2,5 seconden van pool. Hierdoor werkt het nog dieper en intensiever op de spier. Vervolgens sluiten we de behandeling (optioneel) af met het Rejuvenate Rich Nourishing Mask en het Silky eye Mask op de ogen. We sluiten de behandeling af met de creme’s.

Contra indicaties: • zwangerschap; • pacemaker; • siliconeninjecties; • open wonden; • metalen implantaten; • tumoren; • medische injecties. De behandeling kan eenmalig toegepast worden of in kuurverband. In geval van een kuur beginnen we de eerste 3 weken met 2 maal per week een behandeling en het resultaat word onderhouden met eens per maand.

Het totale programma kost 82,50. Per onderdeel 17,50
Onderdeel 4 en 5 incl Rejuvenate Rich Nourishing Mask 39,50

Compleet + biolifting 87,50

(duur van de behandeling is ongeveer anderhalf uur)